Υπηρεσιεσ Consulting

Επιπρόσθετα ως καθηγητής σε σχολή μαγειρικής για περισσότερα από 21 χρόνια αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού, κάτι που βοηθά την επιχείρηση να δουλέυει πιο αποτελεσματικά καθώς και κάθε συνεργάτη επαγγελματία να αναπτύξει την τέχνη του.

Ανάπτυξη Προσωπικού

ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ​

Το προσωπικό ενός καταστήματος εστίασης, είτε είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα είτε ένα εστιατόριο ή ένα cafe, είναι το βασικό συστατικό για την επιτυχία του. Αν ο στόχος είναι η επιτυχία τότε είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία μας κατάλληλης ομάδας που να μπορεί να μπορεί να δουλέψει σε ένα πνεύμα συνέργασίας και δημιουργικότητας. Ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας με την πολύχρονη εμπειρία του και τις διασυνδέσεις του τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνει να λύσει αυτό το ζήτημα βρίσκοντας βέλτιστες λύσεις που ικανοποιούν κάθε επαγγελματία.

Καταλογοι

Δημιουργία και Ανανέωση Καταλόγων

Ο κατάλογος ενός εστιατορίου, ενός cafe ή μια ξενοδοχειακής μονάδας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το οποίο αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα σε μια επιχείρηση. Ένας κατάλογος είναι σημαντικό να αντιπροσωπεύει το concept και τις δυνατότητες της επιχείρησης καθώς καθορίζει τις αρχικές απαιτήσεις του πελάτη. 

Ο Σεφ αναλαμβάνει να δημιουργήσει μετά από συνεννοήση με την επιχείρηση τον κατάληλλο κατάλογο βελτιστοποιημένο στις απαιτήσεις της επιχείρησης, το concept, τις δυνατότητες και το ύφος που προσπαθούμε να αποδόσουμε.

Προσφέρονται ειδικά σχεδιασμένες γευστικές προτάσεις για διάφορες εκδηλώσεις  καθώς και τοπικά πιάτα, με χαρακτηριστικά προϊόντα ή μενού που αντιπροσωπεύουν την επωνυμία σας και ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Επίσης αναλαμβάνει να σας προτείνει βελτιώσεις στο ήδη υπάρχον σας μενού με νέες δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες για την ικανοποίηση της πελατείας σας.

Aeifos Boutique Hotel

Παρέχονται υπηρεσίες εκπαίδευσης προσωπικού για την προετοιμασία πρωινού , μεσημεριανού και βραδινού, καθώς και σωστές τακτικές σχετικά με την ετοιμασία και διαχείρηση ελεύθερου μπουφέ.

Ξενοδοχειακές Μοναδες

Επιμέλεια Ξενοδοχειακών Μονάδων

Έχοντας αποκτήσει  μεγάλη εμπειρία σε ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες που υπάρχουν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις εστίασης. Γι' αυτό το λόγο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του με σκοπό την ομαλή λειτουργία και εξυπηρέτηση των επισκεπτών σας και όχι μόνο.

Pergeros Restaurant
Στρατηγικος Σχεδιασμος

Τεχνικός και Στρατηγικός σχεδιασμός Επιχείρησης

Σχεδίαση επαγγελματικών εγκαταστάσεων κουζίνας και οριοθέτηση των αναγκών της επιχείρησης ώστε να μπορεί να καλύψει λειτουργικά όλες τις τωρινές και μελλοντικά σχεδιαζόμενες αναγκές εστιατορίων καθώς και πρωινού , μεσημεριανού και δείπνου ξενοδοχείων. Δημιουργία εξιδεικευμένων Concept σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές.

Εύρεση και διασύνδεση με προμηθευτές και συνεργάτες, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών στις κατάλληλες τιμές, διατηρώντας υψηλό το επίπεδο παροχών και υπηρεσιών ώστε να γίνεται η επιχείρηση πιο ανταγωνιστική.

Συνεργασία με τεχνικές εταιρείες εξοπλισμών ώστε να έχουμε το καλύτερο τεχνικά και οικονομικά αποτέλεσμα.

elΕλληνικά